Vytvorte puzdro s potlačou – pozrite si možnosti

Puzdro s vlastnou grafikou nemusí byť spojené s nižšou úrovňou ochrany vášho smartfónu alebo tabletu. Práve naopak - v našom internetovom obchode nájdete niekoľko variantov puzdier, ktorých vlastnosti je možné prispôsobiť vašim individuálnym potrebám. Zistite spolu s nami, ako sa od seba líšia silikónové obaly, odolné kryty a knižkové puzdrá.

Navrhnite si puzdro s vlastnou grafikou

1. Vytvorte puzdro s potlačou – pozrite si možnosti

Zákazníci nášho internetového obchodu majú pri výbere hotového krytu pre svoj smartfón alebo tablet k dispozícii zaujímavú alternatívu. Je to možnosť vytvoriť ochranné puzdro s personalizovanou potlačou pomocou jednoducho použiteľného kreatívneho editora. Týmto spôsobom môžete navrhnúť puzdro pre seba alebo darčekové puzdro pre blízkeho. Návrh krytu môže obsahovať akékoľvek grafické prvky: fotografie, obrázky a nápisy. O každom detaile tlače, napríklad o jej farbe, počte a rozložení jednotlivých grafík, rozhodujete vy.

Aké výhody majú naše puzdrá s vlastnou potlačou?

Dôležitým faktom je, že potlač navrhnutá v našom editore sa dá použiť na hneď niekoľko variantov obalov. Vďaka tomu sú nielen vzhľad, ale aj ochranné a funkčné vlastnosti krytu prispôsobené individuálnym potrebám daného používateľa. Stačí zvoliť značku a model vášho smartfónu alebo tabletu a potom vybrať typ puzdra, na ktoré chcete potlač aplikovať. Môžete si zvoliť odolné puzdro, kryt zo silikónu/gumy či obal vo forme knihy. Do úvahy však treba brať, že prístup k niektorým typom puzdier sa líši v závislosti od vašej značky a modelu telefónu alebo tabletu. Pre tablety sú napríklad k dispozícii iba kryty s chlopňou. Avšak, bez ohľadu na výber puzdra na tlač, sa všetky naše doplnky vyznačujú:

• Presná veľkosť – obal zohľadňuje rozmery konkrétneho modelu telefónu alebo tabletu, vďaka čomu dôkladne chráni zariadenie a počas používania neskĺzne.

• Výrezy na dôležité komponenty – každý kryt má výrezy alebo priestor vynechaný na tlačidlá zapnutia a zmeny hlasitosti. Ďalej má otvory na nabíjací konektor, konektor na slúchadlá, zadný fotoaparát alebo čítačku odtlačkov prstov. Vďaka tomu kryt nie je potrebné každý deň demontovať.

• Jednoduché čistenie – povrchová úprava puzdier našich telefónov a tabletov nepodlieha trvalej špine. Ak kryt pravidelne čistíte, napríklad vlhkou handričkou alebo dezinfekčným gélom a vreckovkou, dlhý čas vyzerá rovnako ako v deň nákupu.

• Protišmykový povrch – dbali sme na to, aby naše kryty padli bezpečne do ruky a aby sa pri používaní smartfónu alebo tabletu nekĺzali. Výsledkom je menšie riziko pádu zariadenia s ochranným krytom než bez neho.

• Trvanlivosť tlače – na obavy o zotretie alebo vyblednutie tlače na puzdre nie je dôvod. Má rovnako vysokú odolnosť ako klasická potlač na už hotových obaloch.

Potlač na silikónovom/gumovom puzdre

2. Vytvorte puzdro s potlačou – pozrite si možnosti

Jedným z najobľúbenejších typov puzdier na smartfóny je klasické silikónové alebo gumené puzdro. Obal pokrýva zadnú a bočné časti telefónu a chráni ich pred rôznymi druhmi mechanického poškodenia. Potlač sa aplikuje iba na zadnú stranu krytu, preto jeho okraje zostanú priehľadné alebo v pôvodnej objednanej farbe. Ponuka etuo.sk obsahuje dva varianty takýchto obalov:

• Soft Flex – je flexibilné puzdro na smartfón vyrobené zo silikónu. Je odolné a dobre priľne k vlastnému povrchu telefónu. Jeho pružný materiál vykazuje vysokú odolnosť proti rôznym druhom mechanického poškodenia. Silikónový obal Soft Flex je k dispozícii v niekoľkých atraktívnych základných farbách, napr. čierna, mäta, červená, tmavomodrá a ružová. Sú viditeľné na okrajoch puzdra, ktoré nie sú prekryté potlačou.

• FLEXmat – základným materiálom tohto typu puzdra je elastický TPU (termoplastický polyuretán). Vo väčšine variantov sú okraje ochranného krytu polopriehľadné, vďaka čomu zviditeľňujú pôvodnú farbu povrchu smartfónu. Puzdro FLEXmat sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti deformácii.

Hybridné/odolné puzdro s potlačou

3. Vytvorte puzdro s potlačou – pozrite si možnosti

Hybridné odolné puzdro sa vyznačuje pevnejšou konštrukciou, a teda aj nadpriemernou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu. Lepšie chráni vlastný kryt smartfónu pred poškriabaním, odreninami a škrabancami. Vytvára tiež hrubšiu vrstvu absorbujúcu nárazy, keď zariadenie spadne alebo sa odrie. Hybridné puzdro sa skladá z troch rôznych materiálov: tvrdeného TPU, hliníka a plastu, vďaka čomu je najodolnejšie proti deformácii. Navyše, obal má spevnené TPU okraje v čiernej farbe, zatiaľ čo potlač pokrýva celú zadnú časť príslušenstva.

Potlač na puzdre vo forme knihy

4. Vytvorte puzdro s potlačou – pozrite si možnosti

Návštevníci, ktorí si navrhnú potlač na svoj telefón alebo tablet v našom kreatívnom editore puzdier, si môžu zvoliť aj puzdro vo forme knihy. Jeho hlavnou výhodou je chlopňa, ktorá chráni displej zariadenia. V mnohých situáciách teda použitie puzdra vo forme knihy znižuje riziko poškriabania alebo rozbitia skla obrazovky. Podľa konkrétneho modelu zariadenia sú k dispozícii dva varianty tohto puzdra: klasický obal Flex Book s chlopňou a vylepšená verzia Wallet Book. V druhom prípade je ďalšou výhodou praktické magnetické zapínanie a pohodlné priehradky na karty či hotovosť.

Puzdro vo forme knihy sa taktiež dá použiť ako opora telefónu alebo tabletu, vďaka čomu je sledovanie filmov, uskutočňovanie videohovorov alebo hranie hier na zariadení oveľa pohodlnejšie. Potlač pokrýva celú hornú časť príslušenstva, a teda nielen kryt, ale aj chlopňu. Preto môžete potlač na puzdre navrhnúť celkovo ako jednu veľkú grafiku alebo vytvoriť dizajn pozostávajúci z dvoch rovnakých/podobných grafík na zadnej a prednej strane zariadenia.

Pred objednaním potlačeného puzdra nezabudnite na nasledovné

Keďže do objednávok, ktoré nám boli zaslané nezasahujeme, v potvrdení objednávky sa pred zakúpením nezabudnite ubezpečiť, že dizajn spĺňa vaše očakávania. V niektorých prípadoch sa farba hotového puzdra môže mierne líšiť od vášho návrhu, v závislosti od nastavení monitora, ktorý používate pri tvorbe vzoru. Ak sa dizajn personalizovaného puzdra v ukážke zmenil, neváhajte kontaktovať náš zákaznícky servis, aby sme problém vyriešili.

Puzdrá Overiť to!

Milan Jarko
Milan Jarko

Milovník nových technológií, už roky fascinovaný mobilnými zariadeniami. Vášnivý fanúšik gadgetov a tester GSM príslušenstva. Nedávno - recenzent elektronických zariadení a redaktor. Vo voľnom čase sa venuje drotárstvu a hrá na konzole. Na blogu etuo má na starosti riešeniu problémov, s ktorými sa dennodenne stretávajú používatelia smartfónov.

Please select one of each of the ratings above.