Vytvorte perfektnú darčekovú sadu s etuo.sk

Existujú dve stratégie prípravy vianočných darčekov. Niektorí stavia na jednu drahšiu položku, iní vyskladajú darčekovú sadu. Druhé riešenie často spraví ešte väčšiu radosť než prvé. Vytvorením darčekovej sady s etuo.sk môžete ukázať svoju kreativitu a dobrú znalosť potrieb danej osoby. Pozrite sa spolu s nami, aké darčekové sady ponúkame našim klientom tento rok.

Ochranná sada pre majiteľa nového telefónu

1. Vytvorte perfektnú darčekovú sadu s etuo.sk

Smartfón s veľkou dotykovou obrazovkou vlastní už takmer každý. Telefón potrebuje ochranné príslušenstvo, aby postupom času nepodľahol nepeknému mechanickému poškodeniu. Puzdrá, fólie a ochranné sklá však nie sú smutnou nevyhnutnosťou. Naopak – v ponuke nášho internetového obchodu nájdete veľa dizajnérskych ochranných doplnkov, ktoré môžu byť navyše ozdobou vášho smartfónu.

Case, kryt, obal alebo puzdro na telefón

Pri výbere ochranného puzdra pre smartfón máte k dispozícii viac ako 10 tematických kategórií. Ponuka sa líši farbami, vzormi, tvarmi a vlastnosťami. Riaďte sa vkusom a individuálnymi preferenciami osoby, ktorej chcete darček venovať. Na ich základe zlaďte elegantné puzdro vo forme knihy s chlopňou, puzdro z pravého dreva alebo odolné puzdro. Ak chcete, aby bol váš darček čo najosobnejší, navrhnite si darčekové puzdro sami v našom špecializovanom editore. Týmto spôsobom môžete vytvoriť puzdro s fotografiou alebo puzdro s inšpiratívnym nápisom či akýmkoľvek obsahom.

Ochrana obrazovky

Ochrana smartfónu nie je úplná bez chrániča obrazovky prispôsobeného konkrétnemu modelu telefónu. Na ochranu displejov telefónov máme dva typy najobľúbenejších doplnkov, a to ochranné fólie a sklá. Tenké a pružné polykarbonátové fólie sú po aplikácii takmer neviditeľné. Chránia displej pred odreninami a škrabancami. Tvrdené sklá sú hrubšie a tvrdšie, vďaka čomu tvoria vrstvu, ktorá pohlcuje nárazy či pády a znižujú tak riziko rozbitia displeja. V našej ponuke nájdete ochranné fólie a sklá na všetky dostupné modely telefónov. Každý chránič obrazovky je vhodný na svojpomocnú montáž.

Fotografická sada

2. Vytvorte perfektnú darčekovú sadu s etuo.sk

Takmer každý svojim telefónom rád fotí, no pre niekoho je fotografia prioritou až natoľko, že si nový smartfón vyberá predovšetkým podľa fotografických možností. Ak vo svojom okolí mate nadšenca fotografovania na mobile, môžete mu dať jedinečný darček v podobe príslušenstva podporujúceho fotografovanie pomocou telefónu.

Selfie tyč so statívom

Jedným z najužitočnejších fotografických doplnkov pre smartfón je určite selfie tyč so statívom. Umožňuje vám naplno využívať pokročilé fotografické možnosti, ako je napríklad dlhá doba expozície, na ktorú potrebujete úplnú stabilizáciu telefónu. Veľmi uľahčuje fotografovanie napríklad skupinových fotografií, ako aj autoportrétov, ktoré zachytávajú celú siluetu fotografa.

Lampka LED

Aj keď má každý telefón blesk na zadnej strane krytu, žiadne ďalšie osvetlenie selfie fotených prednou kamerou doteraz nebolo vyvinuté. Preto je veľmi užitočným doplnkom práve LED lampa pripevnená na prednej strane smartfónu. Jej okrúhly tvar je zodpovedný za prirodzené a rovnomerné osvetlenie celej tváre.

Párty súprava

3. Vytvorte perfektnú darčekovú sadu s etuo.sk

Smartfóny sa čoraz častejšie používajú pri stretnutiach s rodinou alebo priateľmi. Používajú sa na fotografovanie, hranie spoločenských hier alebo ako prehrávače hudby. Zaujímavým tipom na darček pre človeka, ktorý sa rád obklopuje ľuďmi, preto môže byť párty sada telefónneho príslušenstva. Nižšie uvedené vybavenie nájdete v ponuke etuo.sk.

Bluetooth reproduktor

Hudba je určite dôležitým prvkom každej udalosti. Avšak, nie všade je možnosť použitia kvalitných reproduktorov. Niekedy jednoducho nie je prístup k stálemu zdroju energie. Hudbu môžete prehrávať zo smartfónu, ale jeho zvukový výkon je obmedzený. Bluetooth reproduktor sa bude v takejto situácii dokonale hodiť. Vďaka svojmu špeciálnemu dizajnu generuje priestorový zvuk a má oveľa väčší výkon ako reproduktory dostupné v telefóne.

Selfie tyč

Problémy so zachytením viacerých ľudí na večierku môže mať aj telefón, ktorý má širokouhlý predný objektív. Na spontánne portrétové fotografie je preto selfie tyč ako stvorená. Príslušenstvo smartfón stabilne drží a zabraňuje jeho pádu. Na rukoväti selfie tyče je tlačidlo, ktoré spúšťa spúšť na telefóne. Týmto spôsobom môžete urobiť veľa zaujímavých fotografií, ktorými si pripomeniete spoločné chvíle strávené s najbližšími.

Cestovná sada

3 Vytvorte perfektnú darčekovú sadu s etuo.sk

Telefóny sú dnes nevyhnutným vybavením na každú cestu. Používame ich predovšetkým na kontakt s inými ľuďmi, ale aj na navigáciu, fotografovanie alebo hľadanie potrebných informácií. Používanie smartfónu však počas cestovania zároveň zostáva z mnohých dôvodov obmedzené. Venovať niekomu cestovnú súpravu od spoločnosti etuo.sk preto stojí za to.

Powerbanka

Každý, kto veľa cestuje, bude určite potrebovať powerbanku s dostatočnou kapacitou. Vďaka tomuto príslušenstvu nepotrebujete prístup k stálemu zdroju energie na to, aby ste obnovili energiu v batérii vášho smartfónu. Množstvo powerbánk dostupných v našej ponuke má veľmi veľkú kapacitu, ktorá pri väčšine telefónov vystačí na hneď niekoľko úplných nabíjacích cyklov batérie. Veľkou výhodou sú najmä pri pobyte v prírode, napríklad počas horských túr.

Pamäťová karta

Zvyčajne, keď sme niekde preč, robíme oveľa viac fotografií a videí, čo môže rýchlo viesť k zaplneniu vnútornej pamäte telefónu. Ak však budeme mať k dispozícii pamäťovú kartu s dostatočným úložným priestorom, tento problém nebude aktuálny. Napríklad príslušenstvo s kapacitou 128 GB je schopné uložiť až 32 000 fotografií vysokej kvality.

Rozbočovač USB adaptéra

Pamätať si na zabalenie všetkých nabíjačiek pre svoje elektronické zariadenia môže byť pri balení na cestu problém. Rozdeľovače a adaptéry USB vám však umožňujú ušetriť čas strávený balením a tiež priestor v batožine. S ich pomocou môžete súčasne nabíjať niekoľko zariadení, napríklad smartfón, inteligentné hodinky či čítačku elektronických kníh.

Športová sada

4. Vytvorte perfektnú darčekovú sadu s etuo.sk

Na to, aby ste pripravili jedinečný darček pre milovníka fyzických aktivít, nemusíte utrácať veľké množstvo peňazí na značkové vybavenie alebo športové oblečenie. Ak daná osoba používa svoj smartfón pri športe, nasledujúce príslušenstvo sa mu bude určite hodiť.

Bezdrôtové slúchadlá

Zamotané káble cvičeniu nijako neprospievajú, a preto sa väčšina športovcov používania káblových slúchadiel vzdáva. Slúchadlá, ktoré sa k smartfónu pripájajú pomocou komunikácie Bluetooth sú na tom oveľa lepšie. Počas tréningu môžete počúvať hudbu alebo správy zo športovej aplikácie. Pre blízku osobu teda vyberte slúchadlá s háčikmi, ktoré sa zachytávajú o ucho, čo znižuje riziko vypadnutia príslušenstva pri vykonávaní prudkých pohybov.

Puzdro vo forme náramku

Používanie aplikácie na meranie rôznych tréningových parametrov je motivujúce a umožňuje sledovanie pokrokov v športe. Priliehavé športové oblečenie však neposkytuje priestor na veľké smartfóny, takže oveľa pohodlnejším riešením je puzdro na telefón v podobe pásu na rameno. Najlepšie je zvoliť nepremokavé príslušenstvo, ktoré je odolné voči dažďu a potu. Vďaka priehľadnému krytu môžete obrazovku telefónu sledovať a tiež ovládať.

GSM Príslušenstvo overiť to!

Milan Jarko
Milan Jarko

Milovník nových technológií, už roky fascinovaný mobilnými zariadeniami. Vášnivý fanúšik gadgetov a tester GSM príslušenstva. Nedávno - recenzent elektronických zariadení a redaktor. Vo voľnom čase sa venuje drotárstvu a hrá na konzole. Na blogu etuo má na starosti riešeniu problémov, s ktorými sa dennodenne stretávajú používatelia smartfónov.

Please select one of each of the ratings above.