Vianočné pranie

Krásne Vianoce a všetko dobré v novom roku!

Koniec roka 2020 sa nenávratne blíži, rovnako ako tie najkrajšie sviatky v ňom. Preto by sme sa chceli zo srdca poďakovať všetkým zákazníkom a partnerom, ktorí nám v uplynulých mesiacoch prejavili dôveru či už nákupom alebo spoluprácou. Veľmi si vážime vašu podporu najmä v tomto nepriaznivom období, ktoré sme dokázali spoločne zvládnuť práve vďaka vám.

Prajeme vám, nech sú vaše Vianoce štedré a pestrofarebné aspoň tak, ako naša široká ponuka produktov, ktoré vám budú k dispozícii aj v nasledujúcom roku. Pevne veríme, že darčeky zakúpené na našom e-shope budú tešiť obdarovaných nielen pod stromčekom, ale aj dlho potom. My v etuo.sk budeme zatiaľ usilovne pracovať na tom, aby sme vám aj naďalej prinášali tie najlepšie dizajnové ochranné kryty a kvalitné príslušenstvo pre vaše elektronické zariadenia.

Príjemné prežitie vianočných sviatkov a veľa zdravia, šťastia a úspechov v roku 2021 vám praje tím etuo.sk

Vianočné pranie

Milan Jarko
Milan Jarko

Milovník nových technológií, už roky fascinovaný mobilnými zariadeniami. Vášnivý fanúšik gadgetov a tester GSM príslušenstva. Nedávno - recenzent elektronických zariadení a redaktor. Vo voľnom čase sa venuje drotárstvu a hrá na konzole. Na blogu etuo má na starosti riešeniu problémov, s ktorými sa dennodenne stretávajú používatelia smartfónov.

Please select one of each of the ratings above.