Ako zresetujete iPhone bez kódu?

Zabudli ste kód potrebný na odomknutie svojho iPhonu alebo ste si istí, že ste zadali správny kód, no aj napriek tomu sa telefón nechce odomknúť? Táto situácia môže byť veľmi nepríjemná, najmä, ak chcete zariadenie odomknúť čo najskôr a napríklad okamžite zavolať. Ako v takomto prípade resetovať iPhone bez kódu? Opakované zadanie nesprávneho kódu na odomknutie obrazovky má za následok upozornenie na dočasné uzamknutie displeja. V dôsledku toho nemôžete zariadenie používať, kým nezadáte správne heslo. Ak ho však neviete, všetko, čo musíte urobiť, je resetovať iPhone bez kódu.

Zálohujte si údaje v pamäti iPhonu

1. Ako zresetujete iPhone bez kódu?

Nanešťastie, resetovanie iPhonu bez kódu má za následok stratu akýchkoľvek údajov uložených priamo v pamäti telefónu. Toto je záruka zabezpečenia obsahu zariadenia pre tých, ktorým bol iPhone ukradnutý. Ak však predtým potrebné údaje zálohujete, môžete byť bez obáv, pretože údaje budete môcť potom obnoviť.

Ako resetovať iPhone – podrobný návod krok za krokom

2. Ako zresetujete iPhone bez kódu?

Ak chcete zresetovať svoj iPhone bez odblokovacieho kódu, musíte mať k dispozícii počítač. Môžete použiť vlastné zariadenie alebo ísť do niektorého z autorizovaných obchodov alebo servisov spoločnosti Apple. Potom vykonajte nasledujúce kroky:

1. Vypnutý iPhone pripojte k počítaču pomocou USB kábla.

2. Podržte jedno z tlačidiel na ovládanie hlasitosti na boku telefónu. Na väčšine zariadení bude fungovať tlačidlo na zníženie hlasitosti.

3. Na obrazovke iPhonu sa zobrazí núdzový režim, ktorý zostane aktívny nasledujúcich 15 minút. V tomto momente nájdite telefón na počítači a otvorte ho cez iTunes alebo Finder.

4. Vo vybranej aplikácii nakonfigurujte iPhone ako nové zariadenie so systémom iOS.

Puzdrá Overiť to

Milan Jarko
Milan Jarko

Milovník nových technológií, už roky fascinovaný mobilnými zariadeniami. Vášnivý fanúšik gadgetov a tester GSM príslušenstva. Nedávno - recenzent elektronických zariadení a redaktor. Vo voľnom čase sa venuje drotárstvu a hrá na konzole. Na blogu etuo má na starosti riešeniu problémov, s ktorými sa dennodenne stretávajú používatelia smartfónov.

Please select one of each of the ratings above.