Ako pripojiť selfie tyč s Bluetooth k telefónu?

Selfie tyč je veľmi praktickým doplnkom, ktorý vám umožňuje pohodlne fotografovať a zachytiť širší obraz bez toho, aby ste použili samospúšť. Bezdrôtové selfie tyče s pripojením Bluetooth sú populárne, pretože poskytujú maximálne pohodlie. Na to, aby fungovali, nepotrebujete žiadne káble! Pripojenie príslušenstva je jednoduché, no pre tých, ktorí to robia prvýkrát, si zhrnieme, ako postupovať.

Ako pripojiť selfie tyč s Bluetooth k smartfónu?

selfie stick Bluetooth

1. V prvom rade selfie tyč zapnite.

2. Skontrolujte, či bliká modrá LED dióda pre Bluetooth.

3. Na smartfóne spustite tiež funkciu Bluetooth.

4. Smartfón automaticky začne vyhľadávať zariadenia v jeho dosahu a mal by rozpoznať selfie stick ako "Bluetooth klávesnicu". Rozpoznané zariadenie zapnite.

5. Ak chcete fotiť, diaľkový ovládač už by mal pracovať automaticky. Menšie tlačidlo budete používať ako spúšť.

Aké ťažkosti pri pripájaní môžu nastať?

monopod Bluetooth

Smartfón selfie tyč s Bluetooth nie vždy rozpozná. Vtedy musíte nastaviť telefón a tyč manuálne. Podľa vyššie uvedených krokov, bod 1 - 4, zapojte telefón do telefónu, spustite režim fotenia a nastavte ho na predný objektív. Vo funkcii nastavenia hlasitosti kliknite na tlačidlo spúšte. Niektoré smartfóny môžu vyžadovať pre správne fungovanie aplikáciu Camera 360. Program je možné bezplatne stiahnuť z obchodu Google Play.

Selfie tyče Overit' to!

Milan Jarko
Milan Jarko

Milovník nových technológií, už roky fascinovaný mobilnými zariadeniami. Vášnivý fanúšik gadgetov a tester GSM príslušenstva. Nedávno - recenzent elektronických zariadení a redaktor. Vo voľnom čase sa venuje drotárstvu a hrá na konzole. Na blogu etuo má na starosti riešeniu problémov, s ktorými sa dennodenne stretávajú používatelia smartfónov.

Please select one of each of the ratings above.