Ako aktualizovať Obchod Play?

Obchod Play je v telefónoch s Androidom automaticky aktualizovaný. V niektorých prípadoch však môžu nastať problémy alebo oneskorenie, v dôsledku čoho sa oplatí obnoviť aplikáciu na najnovšiu verziu. V dnešnom návode vám ukážeme, ako Obchod Play aktualizujete ručne.

Aktualizácia služby Obchod Play v nastaveniach aplikácie

Ako aktualizovať Obchod Play? Android

Ak chcete aktualizovať Obchod Play na najnovšiu verziu, otvorte program a potom kliknite na ikonu troch pomlčiek v ľavom hornom rohu obrazovky. Prejdite na Nastavenia a potom kliknite na položku Verzia obchodu Play / Build Build *. Aplikácia vyhľadá aktualizáciu alebo vás informuje, že verzia obchodu Google Play je aktuálna.

Inovácia staršej verzie Obchodu Play

Ako aktualizovať Obchod Play?

Môže sa stať, že verzia vášho Obchodu Play je veľmi neaktuálna a neponúka možnosti aktualizácie programu v nastaveniach aplikácie. V takom prípade musíte súbor APK stiahnuť zo siete manuálne a nainštalovať. Ak to chcete urobiť, navštívte webovú stránku APKMirror, stiahnite si najnovšiu verziu Obchodu Play a spustite ju.

Ak sa zobrazí správa oznamujúca, že nemôžete inštalovať aplikácie z neznámych zdrojov, prejdite na kartu Nastavenia telefónu, otvorte kartu „Zabezpečenie“ / „Zabezpečenie a ochrana osobných údajov“ a vyberte možnosť „Inštalovať aplikácie z neznámych zdrojov“ / „Inštalovať neznáme aplikácie“*. Vyberte súbor APK zo zoznamu, zobrazí sa vám obrazovka štandardnej inštalácie programu.

Obchod Play je jedným z najdôležitejších programov v telefónoch s Androidom. Dúfame, že vďaka nášmu sprievodcovi bude verzia Obchodu Play vo vašom telefóne vždy aktuálna.

* Názvy kariet sa môžu mierne líšiť v závislosti od značky a modelu smartfónu.

Puzdrá Overiť to!

Milan Jarko
Milan Jarko

Milovník nových technológií, už roky fascinovaný mobilnými zariadeniami. Vášnivý fanúšik gadgetov a tester GSM príslušenstva. Nedávno - recenzent elektronických zariadení a redaktor. Vo voľnom čase sa venuje drotárstvu a hrá na konzole. Na blogu etuo má na starosti riešeniu problémov, s ktorými sa dennodenne stretávajú používatelia smartfónov.

Please select one of each of the ratings above.