6 tipov, čo robiť, ak vám nefunguje Bluetooth v mobile

Bluetooth patrí medzi najbežnejšie štandardy bezdrôtovej komunikácie a nájdete ho pravdepodobne v každom smartfóne. Avšak ako každá technológia, občas začne zlyhávať. Prinášame vám rady, ako postupovať, ak pripojenie cez Bluetooth prestane na vašom telefóne fungovať.

Tipy, čo robiť, keď nefunguje pripojenie cez Bluetooth:

1. Skontrolujte, či máte zapnutú funkciu Bluetooth.

Zobrazuje sa v hornej časti obrazovky symbol Bluetooth? Ak nie, aktivujte ho potiahnutím prsta z horného okraja obrazovky nadol a kliknutím na logo Bluetooth.

2. Umiestnite telefón čo najbližšie k zariadeniu, s ktorým chcete telefón spárovať.

1. 6 tipov, čo robiť, ak vám nefunguje Bluetooth v mobile

3. Vypnite a znova zapnite telefón.

4. Vypnite automatické párovanie. Môže sa stať, že sa váš smartfón automaticky pripojí k poslednému spárovanému zariadeniu. Prejdite do nastavení Bluetooth a odstráňte zo zoznamu dostupných zariadení to, ku ktorému sa mobil pripája.

5. Nabite zariadenia. Niektoré mobilné zariadenia majú inteligentnú funkciu, ktorá deaktivuje Bluetooth ihneď, ako klesne stav nabitia batérie pod určitú hodnotu (napr. 5 %).

2. 6 tipov, čo robiť, ak vám nefunguje Bluetooth v mobile

6. Presuňte Bluetooth zariadenia z dosahu Wifi routra, môže spôsobiť rušenie komunikácie.

3. 6 tipov, čo robiť, ak vám nefunguje Bluetooth v mobile

Veríme, že vám naše rady pomohli vyriešiť problémy s Bluetooth pripojením. Ak nie, odporúčame vám navštíviť autorizovaný servis alebo priamo vášho operátora, kde vám odborníci problém pomôžu vyriešiť.

Puzdrá Overiť to!

Milan Jarko
Milan Jarko

Milovník nových technológií, už roky fascinovaný mobilnými zariadeniami. Vášnivý fanúšik gadgetov a tester GSM príslušenstva. Nedávno - recenzent elektronických zariadení a redaktor. Vo voľnom čase sa venuje drotárstvu a hrá na konzole. Na blogu etuo má na starosti riešeniu problémov, s ktorými sa dennodenne stretávajú používatelia smartfónov.

Please select one of each of the ratings above.